Office 365 Integracija

NAVexpress 365 i Office 365 Business Premium paket su kombinacija koja pobeđuje!

Sada se se vaša prepiska, vaš kalendar i vaše datoteke mogu organski objediniti sa vašim poslovnim podacima, izveštajima i procesima i pružiti vam stvarnu konkurentsku prednost. Od sada vaši zaposleni ne moraju da napuštaju svoj Outlook inbox kako bi kreirali novog kupca, dobavljača, ponudu ili fakturu. Unapređena Word integracija vam pomaže u pravljenju svih vrsta dokumenata, a Excel se pretvara u alat za razmen u podataka u oba smera. Preko Office Sharepoint možete deliti i NAVexpress365 dokumenta i šifrarnike.

Jedinstveno korisničko okruženje dostupno na bilo kojem uređaju vam olakšava obavljanje svakodnevnih zadataka u kancelariji i u pokretu.

Office 365 Funkcionalnost

  • Komunikacija u okviru korporacije
  • Online sastanci
  • Online dokumentacija i deljenje datoteka
  • Privatne društvene mreže i saradnja
  • Tehnička podrška
  • Pojednostavljeno upravljanje
  • Neprekidna rezervna kopija

Office Servisi

Verzija Office 365 Business Premium popularnog paketa, za uređivanje teksta i tabela, izradu prezentacija, slanje i čuvanje datoteka.

SharePoint Online

SharePoint Online vam je dostupan kao deo Office 365 paketa – što podrazumeva da od sada sva dokumenta, taskove i informacije možete čuvati na jednom mestu i lako i brzo ih deliti sa kolegama i unutar kompanije. Postavljanjem različitih nivoa dozvole, svako od vaših kolega ima pristup samo dokumentima koji odgovaraju njegovoj ulozi.

SharePoint Online vam pomaže da efikasnije sarađujete unutar preduzeća i na taj način unapredite poslovanje.

Flow

Možete koristiti Microsoft Flow kako biste automatizovali procese između različitih aplikacija i servisa u vašoj kompaniji. Takođe možete kreirati procese odobravanja dokumenata i napraviti više Workflow šablona koji će vam pomoći pri postavci sasvim novih procesa.

Provera identiteta

Nervira vas obaveza da pamtite veliki broj korisničkih naloga i njihovih šifri?

Zahvaljujući Single Sign On (SO) funkcionalnosti, sve što vam treba za pristup svim komponentama usluge NAVexpress 365 jeste jedan nalog i jedinstvena šifra za prijavljivanje u Office 365.