O nama

Mi smo tim iskusnih profesionalaca koji je spreman da se izbori sa svakim izazovom kada su u pitanju ERP rešenja iz porodice Microsoft Dynamics i njima srodni i kompatibilni sistemi.

Više o nama

Godinama unazad smo jedan od vodećih Microsoft Dynamics partnera u regionu, a od 2015. godine smo i član New Frontier grupacije koju je Gartner svrstao među 10 najuspešnijih sistem integratora u Centralnoj i Istočnoj Evropi.
Mi smo NPS d.o.o. Beograd.

Dugogodišnje iskustvo i mnogobrojne implementacije i integracije ERP rešenja sa drugim softverima poslužili su kao sjajna osnova za našu ideju da razvijemo sistem za praćenje poslovanja koji će naši krajnji korisnici moći da koriste odmah po izvršenoj kupovini, bez posebne obuke, komplikovane integracije i dodatnih troškova.

Naša misija je da budemo pouzdan partner – kako malim i srednjim preduzećima, tako i velikim korporacijama i da svojom ekspertizom i vrhunskim proizvodom podržimo transformaciju poslovanja i unapređenje procesa rada i donošenja odluka.

NAVexpress 365

Navexpress365 smo upravo dizajnirali tako da je spreman za upotrebu odmah nakon instalacije i jednog video tutorijala. Napravili smo kompleksan internet softver koji pokriva sve aspekte koji su bitni za biznis, ali smo funkcionalnosti spakovali u više paketa, prema različitim potrebama koje smo prepoznali kod klijenata i uz mnogobrojne mogućnosti za nadogradnju i prilagođavanje jedinstvenim potrebama preduzeća.

godina na tržištu
%
Dynamics market share
+
kupaca
+
zaposlenih
+
Dynamics korisnika
%
kupaca u Evropi bira Cloud