NAVexpress 365

Navexpress365 je online programsko rešenje koje je nastalo kao odgovor na potrebe biznisa da vode i prate svoje poslovanje u realnom vremenu i brže donose pametnije odluke o svojoj budućnosti i to uz smanjene troškove postavke i korišćenja – što ga čini idealnim izborom za sve vrste start-upa, malih i srednjih preduzeća.
Microsoft Dynamics NAV u oblaku

NAVexpress365 je SaaS verzija globalno poznatog Dynamics NAV-a uz pomoć kojeg je stotine hiljada kompanija u svetu unapredilo svoje poslovanje. Na srpskom jeziku, lokalizovan za srpsko tržište, a licenciran od strane Microsofta. Sigurnost vaših podataka je garantovana strogim bezbednosnim pravilima Microsoft Azure-a kao i povezanim međunarodnim standardima EU Data Protection Authority (GDPR).

Pristupajte odakle želite i kontrolišite troškove

Naš vrhunski ERP se nalazi u oblaku, što znači da vašim podacima možete da pristupite uvek i svuda, a sve to po veoma povoljnoj ceni. Pretplatu plaćate po korisniku i u svakom trenutku možete da prilagodite broj korisnika i funkcionalnosti u svom paketu.

Odmah spreman za upotrebu

NAVexpress365 ne zahteva dodatne IT investicije niti troškove održavanja – pripremili smo sve za vas. Bilo da ste Windows, Apple ili Android korisnik, dobićete odgovarajuću aplikaciju za pristup i nećete morati da brinete o instalaciji ili ažuriranju softvera. Naš tim eksperata iz korisničke podrške je dostupan za pomoć ukoliko vam zatreba.

Lokalizovali smo najbolje funkcionalnosti NAV-a

Kreiranjem NAVexpress 365 paketa usluga omogućili smo vam korišćenje odabranog dela Microsoft Dynamics NAV funkcionalnosti za potrebe lokalnog tržišta. Naši paketi uključuju upravljanje finansijama i računovodstvo, osnovna sredstva, upravljanje gotovim novcem, nabavku i dugovanja, upravljanje zalihama i skladišno poslovanje, prodaju i potraživanja, kao i upravljanje projektima, proizvodnjom ili ljudskim resursima, a sve to usklađeno sa zahtevima vašeg poslovanja i domaćeg tržišta.

Automatizacija procesa i povećanje produktivnosti

Ulažete u internet softver za budućnost koji će se razvijati u skladu sa zahtevima firme i omogućiti vam prednost na tržištu. NAVexpress365 objedinjuje vaše poslovanje u jedan jedinstven operativni sistem, podržava vas u svakodnevnim aktivnostima i pomaže vam da lako i brzo upravljate svakom delatnošću. Bilo da se bavite trgovinom, montažom ili imate servis ili proizvodni pogon, ovo je sistem koji odgovara na zahteve svakog preduzeća.

MS Office 365 Bussiness Premium paket je uključen u paket - jedan login za sve

Svaki od Navexpress365 paketa uključuje i MS Office 365, jer ta kombinacija garantuje povećanje produktivnosti i efikasnosti procesa rada u vašem preduzeću. Osim toga, ovaj izvanredni softver možete integrisati i sa drugim Microsoft-ovim alatima, kao što je na primer Power BI, i time pokriti i kompleksnije zahteve svog poslovanja. Izgledom naš program asocira na ostala dobro poznata Microsoft-ova rešenja, te će vašim zaposlenima biti veoma jednostavno da se naviknu na njegovo korišćenje u svakodnevnom poslovanju.

Finansije i računovodstvo

NAVexpress365 internet modul za upravljanje finansijama pokriva sve vaše potrebe za knjigovodstvenim softverom a omogućava vam mnogo više. Namenjen je preduzećima svih veličina i potpuno je usklađen sa zakonodavstvenim standardima i računovodstvenom praksom lokalnog tržišta, uključujući i novi POPDV.

Više o finansijama i računovodstvu

Upravljanje ljudskim resursima

Znamo da je kvalitetan HR menadžment siguran put do zadovoljnih zaposlenih. Iz tog razloga smo u Navexpress365 uključili i modul za upravljanje ljudskim resursima, koji vam omogućava detaljno skladištenje i praćenje podatke o zaposlenima. Integrisan sa RFZO.

Više o upravljanju ljudskim resursima

Trgovina i online prodaja

Pružite svojim klijentima vrhunski doživljaj kupovine uz NAVexpress365 modul za trgovinu i online prodaju, razvijen da podrži sve vaše prodajne aktivnosti – od kreiranja ponude, preko prijema i obrade poružbina, do slanja i fakturisanja robe.

Više o trgovini i online prodaji

Upravljanje projektima

Vođenje projekata i upravljanje resursima je važno za efikasnost i produktivnost vašeg preduzeća, kao i za kontrolu budžeta i troškova. Navexpress365 modul za projektni menadžment (upravljanje projektima) vam omogućava da pratite svoje resurse i budžete, adekvatno naplatite projekat (formirate cene) i budete profitabilni.

Više o upravljanju projektima

Upravljanje servisom

Upravljanje servisom je još jedan modul koji je deo našeg ERP rešenja. On vam omogućava veću efikasnost i sigurnu profitabilnost uz jednostavnije planiranje i poboljšanu kontrolu resursa, troškova, servisnih ugovora i naloga. Obezbedite kvalitetniju uslugu korisnicima, tako što ćete im dati preciznije rokove i efikasnije obaviti servis.

Više o upravljanju servisima

Proizvodnja

Ukoliko se bavite proizvodnjom i želite da optimizujete i unapredite procese (naručivanja i kupovine), naš softver je savršen partner za vaše preduzeće. Modul za proizvodnju omogućava izradu glavnog plana proizvodnje ( MPS ili Master Production Schedule), kao i detaljno planiranje resursa za proizvodnju – ( Manufacturing Resource Planing ili MRP ), zahvajujući kojima vrlo brzo i precizno možete da odgovorite kupcima i uvek imate uvid u svoje resurse i proizvodne kapacitete. Kalkulacija cena koštanja gotovog proizvoda kombinacijom indirektnih i direktnih troškova vezanih za proizvodnju, je značajna novina koju smo uveli ovom lokalizacijom.

Više o proizvodnji

Analize i izveštavanje

U odnosu na paket za koji se opredelite, dobićete i neke od opcija za izveštavanje iz širokog spektra koje naše ERP rešenje nudi – od različitih finansijskih analiza, podataka o kretanju zaliha, izveštaja o proizvodnim i servisnim kapacitetima do podataka o radnom učinku zaposlenih, raspoloživim resursima ili projektima na kojima preduzeće trenutno radi.

Više o analizama

Upravljanje zalihama i skladišno poslovanje

NAVexpress365 WMS (warehouse management system) vam pomaže u optimizaciji celokupnih operacija u skladištu i kompletnom praćenju kretanja dobara – uključujući prijem robe, isporuku, planiranje prostora i putanja između lokacija, kao i planiranje nabavke. Zahvaljujući našem WMS-u pronaći ćete optimalan način upravljanja zalihama, smanjiti troškove i postići efikasniju kontrolu celokupne logistike.

Više o upravljanju zalihama